onsdag 28. april 2010

Hjelp, jeg blør

Tittel på boka: Hjelp, jeg blør.

Forfatter: Cecilia Torudd.

Antall sider: 124.

Kort handlingsreferat: Jeg er kommet frem til Gøteborg. Tante Ella kommer og henter meg på togstasjoenen i Gøteborg. Når tante kommer tar hun bare baggene mine og virker stresset. Onkelen din Axel er syk så du må overnatte hos Farmor sier tante Ella. Når jeg er fremme hos farmor klemmer hun meg skikkelig hardt. Jeg må på do kjenner jeg jeg går på do jeg ser at det er blod i trusa. Masse blod, jeg tenker jeg har fått mensen. Jeg tar papir i trusa . Jeg sier til farmor at jeg kan gå på butikken for deg. Tusen takk sier farmor, jeg skynder meg på butikken. Jeg leter etter et bind, men det er jo så mange bind at jeg ikke vet hvordan jeg skal kjøpe. Når jeg kommer hjem fra butikken har jeg handlett til bestemor men jeg fikk jo ikke kjøpt bind. Skal jeg si det til bestemor. Nei tenker jeg da blir jeg jo kjempe flau. Neste dag våkner jeg.  Jeg går på do og det er ikke blod. Det går utover dagen jeg går på do det er komment igjen. Jeg tar nytt papir i trusa.Tante Ella kommer for og hente meg i dag. Jeg tenker at det blir jo kjempe flaut vi de andre kusinene eller fetterne mine får vite at jeg har fått mensen. Når jeg kommer fram til tante Ellas hus kommer fetterne og kusinene og tar bagen min de er litt mindre enn meg men det gjør ikke noe. Jeg springer på toalette og ser om det er kommet noe det er kommet masse. Å nei tenker jeg. Jeg tar nytt papir i trusa. Vi bestemmer oss får og gå og bade jeg har jo glemt av at jeg har mensen.

Hva tror du kommer til og skje?

Kommer de til og avsløre meg? Det får dere vite hvis dere leser denne boken.

Terningkast: 6

2 kommentarer:

  1. Denne boken har jeg lest. Den var veldig bra! Det er en spennende bok og man klarer ikke å legge den i fra seg. Jeg anbefaler denne! (mest til jenter)

    SvarSlett
  2. Jeg har lest denne boken. Den er kjempe bra fordi den inneholder mye spenning og frustrasjon.
    Det handler om en jente som får mensen men ikke tørr å si det til noen. Fordi hun er på hytten sammen med onkelen sin og søskenbarna sine.

    SvarSlett