mandag 3. mai 2010

Nifse Nella og vintersirkuset

Tittel på boka: Nifse Nella og vintersirkuset

Forfatter: Unni Lindell og Fredrik Skavland


Antall sider: 220


Sjanger: Fantasy

Kort handlingsreferat: Nifse Nella er et spøkelse som bor på en sy - fabrikk, i lamme mange andre spøkelser. Om dagen sover de og om natten drar barna på natt skolen som er en menneske skole om dagen. Nifse Nella sitter på plassen til Pinneus om natten og ble kjent med ham i en skremme lekse hun hadde. En natt blir alle spøkelsene pakket ned i koferter og ble med til p.petersburg der hektor Mystikal som er pappaen til Pennus og fru Vampe skal gifte seg. Dette er en vanskelig oppgave for Nella og redde alle.


Vil du vite hvordan det går, les boka !!!

Terningkast: 4

1 kommentar:

  1. Kort handlingsreferat: Boken handler om spøkelset Nifse Nella som flyr sammen med vennen sin Tøffe Tilda. Tilda blit kjørt bort med et uhell. Nå må Nella redde henne.
    Nella flyr opp til syvstjernen for å se hvor bilen skal, men oppi verdensrommet får hun problemer. Nella skal til London sammen med gutten Pinneus, fordi Pinneus sitter på plassen hennes om dagen på skolen, og nella sitter der på nattskolen. Sofia skremmevetti som er natt skole læreren til Nella sier hvem hun skal møtte i London. I London forteller Florencie henne den andre sannheten. Nella og Pinneus finner Tilda, og når de kommer hjem er alle glade.

    SvarSlett