tirsdag 9. november 2010

Pittbull - Terje og mye mer

Til alle dere som har fulgt Pittbull - Terje, nå er han tilbake. Den nye boka heter Pittbull - Terje på sporet av den tapte far. På omslaget kan du lese:

Jim har i alle år besøkt kirkegården der mamma har sagt at faren hans ligger begravet. Men en dag treffer han en annen familie ved graven! Har pappa vært utro? Er den sære gutten i den andre familien halvbroren hans? Eller er dette egentlig en helt annen historie, som mamma ikke har fortalt? Noe er galt. Dette er den fjerde Pitbull-Terje-boken. Og Pitbull-Terje og Jim er fremdeles uvenner ...

Boka er kommet til biblioteket. Jeg hører den på lydbok nå, og synes den er veldig spennende.

Frem mot jul vil det komme ganske mange nye bøker i biblioteket, så følg med på karusellen med nye bøker.
Jeg har kjøpt et til eksemplar av  Taynikma-serien,  Hardyguttene, Frøken Detektiv og mange fler.

Det er mange som liger å lese bøkene om Kunstdetektivene. Nå er bok nummer 11 kommet. Den heter Stavangermysteriet. Bak på boka kan du lese dette:

Familien Bergvik er på tur i oljebyen Stavanger. Superskurken Stig Svartvik falt jo i fossen i "Bergen-mysteriet", så familien tenker at nå kan de trygt dra på ferie. Men, det skal vise seg at truslene mot familien ikke er over - ikke i det hele tatt! "Stavanger-mysteriet" er den ellevte boken i serien Kunstdetektivene og den tredje med handling fra norske byer.


Da håper jeg du har funnet deg ei god bok, og koser deg masse med gode  lesestunder hver dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar